1 az 5 a 5 (1 Oldal)

Stühmer

Stühmer aranydesszert szaloncukor díszdobozban

3 995 Ft

Adó nélkül: 3 146 Ft

Mandulamarcipán (50%) szaloncukor csokoládékrémmel (27%), étcsokoládéval mártva. Kakaó szárazanyag-tartalom az étcsokoládéban: legalább 53%.Különlegesen szép sztaniol-selyempapír szemenkénti csomagolása és a díszdoboz miatt ajándéknak is kiváló!Összetevők: étcsokoládé 36% (kakaómassza, cukor, k..

Stühmer

rating

Stühmer étcsokoládés trüffel szaloncukor dís...

4 299 Ft

Adó nélkül: 3 385 Ft

Stühmer étcsokoládéba töltött tejszínes csokoládékrém szaloncukor. Kakaó szárazanyag-tartalom az étcsokoládéban: legalább 53%.Különlegesen szép sztaniol-selyempapír szemenkénti csomagolása és a díszdoboz miatt ajándéknak is kiváló!Összetevők: étcsokoládé 71% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulg..

Stühmer

rating

Stühmer ír krémlikőrös szaloncukor díszdoboz...

3 995 Ft

Adó nélkül: 3 146 Ft

Ír krémlikőrrel ízesített csokoládékrém tejcsokoládéba töltveKülönlegesen szép sztaniol-selyempapír szemenkénti csomagolása és a díszdoboz miatt ajándéknak is kiváló!Összetevők: tejcsokoládé 51 % (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: természetes vaníl..

Stühmer

Stühmer szaloncukor válogatás díszdobozban

2 999 Ft

Adó nélkül: 2 361 Ft

Stühmer Tojáslikőrös, Narancsos, Meggyes marcipános, Aranydesszert, Éttrüffel szaloncukor étcsokoládéba mártva.Különlegesen szép sztaniol-selyempapír szemenkénti csomagolása és a díszdoboz miatt ajándéknak is kiváló!Összetevők: étcsokoládé 45% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: ..

Stühmer

Stühmer zserbó szaloncukor díszdobozban

3 995 Ft

Adó nélkül: 3 146 Ft

A Stühmer a baracklekvárral töltött diómarcipán szaloncukor ét- és tejcsokoládéval mártja. Különlegesen szép sztaniol-selyempapír szemenkénti csomagolása és a díszdoboz miatt ajándéknak is kiváló!Összetevők: dió 22%, étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, a..

1 az 5 a 5 (1 Oldal)