Rólunk

Kedves Olvasó,


SzaloncukorPosta.hu webáruházat 2007-ben elsősorban azért hoztuk létre, hogy a külföldön élő magyarok is egyszerűen hozzájuthassanak a karácsony e jellegzetesen magyar kellékéhez.


Emellett évek óta szolgálunk ki, és szállítunk házhoz nagytételben is szaloncukrot intézményeknek, iskoláknak, cégeknek, szakszervezeteknek. Számukra a webáruház kínálatán felül további választékkal is állunk rendelkezésre, kérjük, keressenek bennünket telefonon!


SzaloncukorPosta.hu webshop mintegy 70 fajta szaloncukrot tartalmazó kínálatában a legjobb magyar gyártók választékát vonultatjuk fel. A tradicionális Szamos marcipán családi vállalkozás különlegességei mellett, a Milka csak Magyarországon, ez alkalomra készített finomságait, a legnagyobb választékot kínáló Bonbonetti, valamint a hagyományos megjelenésű és recept alapján készülő Stühmer  és a Szerencsi Bonbon szaloncukrait meg webáruháznkban. Teljes választékunk saját tesztünkön esik át, és csak olyan szaloncukrok szerepelnek webáruházunkban, amiket mi is bármikor szívesen fogyasztunk és ajánlunk másoknak is!


A szaloncukrok többségét -mint ahogy a termékismertető képeken is látszik- díszdobozba csomagolják, így akár jellegzetes magyar ajándékként is adható azoknak, akik még nem ismerik ezt a Hungarikumot.

  

További szolgáltatásaink:

  • Vállaljuk a szaloncukrok céges csomagolását is.
  • Európai Uniós adószámmal rendelkező külföldi vásárlóinknak ÁFA nélküli fizetési lehetőség!
  • Ajándékba, karácsonyi üdvözlőlappal is elküldjük megrendelését az Ön által választott címre!