Cégek számára


Szaloncukor cégek számáraA cégeknél, önkormányzatoknál, iskoláknál, szakszervezeteknél az év vége egyik várt eseménye a karácsony előtti party. Mi azzal igyekszünk ennek emelni a fényét, hogy egyedi, színes grafikával ellátott karácsonyi kártyát kötünk a szép organza zacskóba csomagolt, szaloncukorra.

A szaloncukor minősége és a  csomag súlya alkalmazkodik az Önök igényihez, pénzügyi keretéhez. Ha a webáruházban nincs megfelelő, kérjük, egyeztessenek velünk az elérhetőségeinken!

A karácsonyi kártya grafikája is szabadon választható, kinyomtatjuk az Önök által küldött képet és feliratot, de minden évben készítünk mi is egy kollekciót, amiből lehet választani.

Két kategóriát ajánlunk a szaloncukorra is: valódi csokoládéba mártják a Szamos marcipán, a Lissé, és a Bonbonetti szaloncukrait, ennél olcsóbb, de még mindig finom megoldás a Glória szaloncukor, melyet kakaós ét- és tejbevonóba mártanak.

És végül de nem utolsó sorban választható az organza zacskó színe is. Mi a karácsonnyal harmonizáló színeket ajánljuk, azok közül is elsősorban a pirosat, vagy az aranyat, esetleg az ezüstöt.

Reméljük, a számtalan lehetőség közül sikerül kiválasztani azt, amivel személyre szabottan lehet meglepni a kollégákat Karácsonykor, az egész éves munka megköszönéseként. 

Reméljük a számtalan lehetőség közül sikerül kiválasztani azt, amivel személyre szabottan lehet meglepni a kollégákat Karácsonykor, az egész éves munka megköszönéseként.


Szaloncukor választás szerint